Asbest verwijderen

Asbest verwijderen, wanneer en hoe? Trifium adviseert graag over het asbest verwijderen. Belangrijk is om voldoende geïnformeerd en zorgvuldig met asbest om te gaan. Boor, schuur of zaag daarom niet in asbesthoudend materiaal! Bij beschadiging van asbesthoudend materiaal moeten maatregelen worden genomen. Afhankelijk van de situatie betekent dat afdekken, behandelen (impregneren) of het asbest verwijderen van het materiaal.

Bent u er niet zeker van of uw woning of bedrijf asbest bevat? Trifium kan een onderzoek uitvoeren op sporen van asbest. Hierna wordt er gekeken of het asbest verwijderen nodig is.

Trifium kan bemiddelen of voor begeleiding zorgen dat het asbest verwijderen gebeurd door een SC-540 asbestverwijderingsbederijf op en vakkundige wijze wordt verwijderd en aan de gestelde regels en eisen voldoet. Als het asbest verwijderen op een verkeerde manier gebeurt kan dit grote risico's vormen voor mens en milieu. Trifium is deskundig en gecertificeerd voor asbest inventariseren en in kaart brengen van asbest woningen, bedrijven, objecten en schepen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen met een van onze adviseurs neem dan contact met ons op.