Asbest advies

Met projectleiding zorgen wij ervoor dat alle werkzaamheden over asbest advies door ons wordt begeleidt, gecontroleerd en afgerond. Door onze beperkte omvang zijn wij laagdrempelig, kunnen wij optimaal inspelen op allerlei situaties en staan wij voor gedegen en onafhankelijk asbest advies.

Trifium adviseert haar opdrachtgevers op veel gebieden die direct of indirect met asbest of sloopwerkzaamheden te maken hebben. Onze adviseurs baseren hun asbest advies op hun brede kennis en jarenlange ervaring.

Bij asbest advies wordt vooraf met u besproken welke werkzaamheden u door Trifium wilt laten verzorgen, voor deze werkzaamheden zal door Trifium een duidelijk overzicht met de kosten voor u worden opgesteld. Door ons werkgebied hebben we de unieke formule in huis dat wij in één opname kunnen taxeren en inventariseren op de aanwezigheid van asbesthoudende materialen. Heldere en objectieve asbest advies met de wet- en regelgeving als basis. Het belang van de klant bij asbest advies staat daarbij voorop. Kortom, één contactpersoon die alles voor u regelt met onze asbest advies.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen met een van onze adviseurs neem dan contact met ons op.